Kategoriler
Proje Haberleri

Kıyı Park Evleri krediye ve takasa uygun olarak satışa çıktı!

Altınordu satılık daire türleri arasında bulunan Kıyı Park Evleri, Ramadanlar İnşaat şirketinin bir projesi ile inşa edilmiştir. 3 ayrı bloktaki 32 daireden oluşan bu proje, 3 + 1 odalı daire seçeneklerine sahiptir. Konutların brüt büyüklüğü 127 m2’dir. Ayrıca bu dairelerin seramik zemin, laminant zemin, parke zemin, ebeveyn banyosu, ses yalıtımı ve yangın alarmı gibi önemli özellikleri mevcuttur. Bununla birlikte doğalgaz altyapısı, görüntülü diyafon sistemi, merkezi uydu ve kablo TV özelliklerine sahip olan bu daireler, konum açısından da farkını gösterebilmektedir.
Araç park yeri ile blok girişlerinin engelliler için uygun olması, site içindeki otopark imkanı ve çocuk parkı ise konfor açısından önemlidir. Dolayısıyla yetişkinlerin konforu kadar çocukların ve hatta engellilerin de konforu düşünülmüştür.

Proje nerede hayata geçmektedir?

Proje alanı, Ordu ilinin Altınordu ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi’nde olmaktadır. Burada yer alan Mimar Sinan Bulvarı projenin hayata geçtiği yerdir. Bulvar üzerindeki Ada Evleri ve Kumsal Park Evleri ise Kıyı Park Evleri ile komşudur. Bununla birlikte Ankamar, A 101, Ekomini ve BİM şubeleri de bu konutlara yakın mesafededir. Özel Uğur Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi de proje alanına çok yakın olmaktadır.

Kıyı Park Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Kıyı Park Evleri Altınordu satılık daire fiyatlarına yakın değerlere sahiptir. Brüt büyüklüğü 127 metrekare olan tek banyolu 3 + 1 dairelerin fiyatı 570.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca krediye ve takas yöntemine uygun olarak satışa çıkmış olan bu konutlar hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için şu numaralardan birine ulaşmak yeterlidir:
• 0 452 234 77 52
• 0 543 441 33 44

Benzer proje haberlerine ulaşmak ve en yeni konut projelerinden haberdar olabilmek için buraya tıklayınız…

Exit mobile version