Kategoriler
Ekonomi Gündem

Kızılbük GYO halka arz ediliyor

Sinpaş bünyesinde yer alan Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Sinpaş Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. firması yapılacak olan basın toplantısı ile halka arz edilecektir. 5.5 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip olan Sinpaş’ın Turizm ve Devre Mülkte Uzman şirketi Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Halka arz basın toplantısı ne zaman yapılacaktır? Konsorsiyum liderleri hangi kurumlar olacaktır? Talep toplama süresi ne zaman başlayacak? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Kızılbük GYO halka arz toplantısı ne zaman?

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. firması halka arz toplantısı 28 Temmuz 2021 tarihinde Salı günü gerçekleştirilecektir.  28 Temmuz Salı günü basın toplantısı saat 10:15’te başlaması planlanmaktadır.  Sinpaş’ın en değerli hazinelerinden biri olarak nitelendirilen Sinpaş Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. firmasında talep toplama tarihleri de belli olmuştur. Bu kapsamda talep toplama 4 Ağustos 2021 tarihi ile 6 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Türkiye’nin en büyük 2. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ticari Gayrimenkul Uzmanı Servet GYO Sinpaş’ın ilk GYO’sudur. Türkiye’nin 3. büyük GYO’su konut uzmanı Sinpaş GYO ise bir diğer GYO firmasıdır. Bu iki GYO’nun ardından şimdide üçüncü bir GYO firması halka arz edilecektir. Bu GYO firması ile Sinpaş’ın Turizm ve Devre Mülk Uzmanı olarak kurulmuştur. Halka arz edilecek olan firma ile ilgili işlem gerçekleştirecek olan kurumlar ise belli oldu. Halka arz ile ilgili halka arz liderleri Kalkınma Yatırım Bankası, Halk Yatırım olarak belirlenmiştir. Eş lider olarak ise Ziraat Yatırım firması olmuştur.

Servet GYO 18 Mayıs 2021 tarihli BİST verilerine göre 4.534.400.000 TL piyasa değeri ile Türkiye’nin 2. GYO’su olmuştur. Sinpaş GYO ise 18 Mayıs 2021 tarihli BİST verilerine göre 3.230.815.695 TL piyasa değeri ile Türkiye’nin 3. GYO’su olmuştur.

Kızılbük GYO firmasının ilk projesi ise Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi olmuştur. Proje içerisinde toplam 546 adet konut yer almaktadır. Ayrıca 4 ile 10 kişi arasında değişen kişilerin konutlarda kalacak şekilde tasarlanmıştır. Devremülk projesi içerisinde  1+0 Suites, 1+1 homes ve 2+1 homes tip devremülkler yer almaktadır.

Talep ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 42 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Halka arz basın toplantısı canlı yayın linki

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…