Kategoriler
Proje Haberleri

Kızılelma Konutları Bor satışları devam ediyor

Kızılelma Konutları Bor projesi geniş özellikleri ve konforlu yapısıyla sizleri bekliyor. Niğde’nin Bor İlçesinde bulunan proje Niğdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan bu konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan bu konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 160 metrekare olmaktadır. Konutlarda merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her daire için kişiye özel Türk hamamı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda 2 adet banyo bulunmaktadır. Mutfak dolapları, vestiyer, banyo ve tuvalet dolapları bulunmaktadır. Birinci sınıf yer ve duvar granit seramikler uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra gece holü aydınlatma ve varak işlemi lake kapılar gibi birçok özellik yer almaktadır.

Kızılelma Konutları Bor konumu ve fiyatları hakkında

Kızılelma Konutları Bor projesi, Niğde’nin Bor İlçesi Yenigöçmen Mahallesi’nde bulunmaktadır. 

Bu konutlarda fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 475.000 TL ile 495.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (388) 213 15 32 veya 0 (532) 404 77 51 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…