Kategoriler
Emlak Haberleri

Kndu Villas projesinde satışlar devam ediyor

Kndu Villas projesi sizleri Antalya’nın Kundu Mahallesi’nde bekliyor. AHK firması tarafından tamamlanan proje, hemen teslim ile yaşam fırsatını sizler için aralamaktadır.

Kndu Villas proje özellikleri

Projede toplam daire sayısı 38 olup, kat sayısı 3 olmaktadır. Teslim tarihinin 2018 yılında başladığı konutlarda 5 ve üzeri daire tipleri sizleri bekliyor. Konutların metrekaresi ise 600 ila 970 metrekare arasında değişmektedir. Yaşam enerjisinin güneşten alındığı evlerde, dört mevsimde bile parlayan güneşin tadını çıkarın.

Güneye dönük panelleri, güneşin her bir damlasını evinizde hissetmenize neden olacak. Akıllı konsepte sahip dairelerde doğa dostu insanların yaşadığını da hatırlatalım. Torosların yanı başında yükselen bir dünya kültürü olmaya aday villalar, doğanın tüm renklerini sizlere bahşediyor. Akdeniz bahçelerinin keyfini doyasıya çıkaracağınız yeni yaşam alanınızda, ‘iyi yaşam’ çizgisi öne çıkmaktadır. Organik beslenmenin, iyi bir enerjiye dönüştürüldüğü projede, yaşamayı yeniden öğreneceksiniz.

Projede yer alan sosyal donatılar

Kndu Villas üzerinde yaşam son derece sakin ve doğayla iç içe. Ruhunu dinlendirmek isteyenlerin başlıca tercih alanını oluşturduğu projenin kış bahçeleri de oldukça dikkat çekicidir. Sosyal hayatın yorgunluğundan kaçmak isteyenlerin dinginliğe kavuştuğu proje, En iyi ‘Residential Development Turkey’ 2015 ödülüne layık görüldü. Ayrıca En iyi ‘Residential Development Projects’ ödülü adayı olan proje, ‘Residential Future Projects’ dalında en iyiler arasında yer alıyor.

Antalya Aksu nehir kenarında yer alan konutların, Akdeniz iklimini sizlere doyasıya yaşatmak için var olduğu kanıtlandı. Ekolojik açıdan son derece güvenilir olan konutlar, şehir merkezine yakınlığıyla da eşsiz bir proje haline dönüşmüştür. Toplamda 38 villanın, 28 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseldiği ve Dünya standartlarınca tasarlandığı unutulmamalı. Temiz hava, açık alan ve kışın ılık geçen havasıyla dört mevsim yaşanabilir bir projedir.

Konutların Antalya Havalimanına olan uzaklığı yalnızca 15 dakika olup, şehir merkezine 20 dakikalık mesafede yer almaktadır. Ayrıca günümüzde birçok kişinin yeni ilgi alanı haline gelen golf oyun merkezine olan uzaklığı yalnızca 3 dakikada yer alıyor. Bununla birlikte kişiler , ürüme mesafesi içerisinde yer alan Antalya Marina ve deniz için toplamda 5 dakikalık zaman harcanmaktadır.

 

Kndu Villas konutları nerede?

Kundu Mahallesi, Tesisler Caddesi Özlü Köyü No:464 07112 Aksu Antalya / TÜRKİYE adresiyle kolayca ulaşım sağlayabilir; arzuya göre +90 553 154 44 64 hatlı numaradan veya [email protected] mail adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.