Kategoriler
Proje Haberleri

Kocaali Elmas Konakları 36 ay taksit imkanıyla satışta!

Kocaali Elmas Konakları, Sakarya’daki en güzel ilçelerden biri olan Kocaali ilçesindedir. Oda sayısı 5 + 1 olan bu villa daireleri, konumları ve genel özellikleri dolayısıyla dikkat çekebilmektedir. Her birinde üçer adet banyo yer alan daireler müstakil havuzlara sahiptir. Çatıda yer alan 2 adet teras ise hava almak için gayet yeterli bir olanak sunmaktadır. Dış cephe mantolaması ve ses yalıtımı mevcut olan bu villaların güzel peyzaj alanları da bulunur. Ayrıca ebeveyn banyosu ile birlikte 3 banyoya sahip olan daireler, yerden ısıtma sistemime sahiptir. Daire büyüklükleri ise brüt 190 metrekare, net 170 metrekaredir.

Demirkapı İnşaat şirketinin bu projesi, doğal güzellikler açısından oldukça zengin bir bölgededir. Bununla birlikte ulaşım imkanlarının da oldukça gelişmiş olması, projeyi daha özel bir hale getirmektedir. Örneğin bu dairelerin konumu ile sahil arasında sadece 2 – 3 dakikalık bir mesafe vardır. BİM, Şok ve A 101 dışında, diğer pek çok site alanı da Kocaali Elmas Konakları projesinin yer aldığı bölgededir. Bunlardan bazıları Asil Park City, Green City, Şirin Sitesi, Nar Kale ve İklim Konakları’dır.

Çok sayıda otobüs durağı ile birlikte şu okullar da aynı bölgededir: Karadeniz Mesleki ve Teknik Anatole Lisesi, Karasu Atatürk Anadolu Lisesi, Gazi Ortaokulu ve Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu ve Özel Dört Mevsim Anaokulu. Proje arsasına en yakın mesafedeki diğer önemli yerler ise Karasu Toplum Sağlığı Merkezi, Aziziye Yeşil Cami ve çok sayıdaki çocuk parklarıdır.

 Elmas Konakları satılık daireler ne kadardır?

Satılık villa Sakarya şehrinde en çok talep edilen gayrimenkuller arasındadır. Elmas Konakları Sakarya şehrindeki en konforlu villalardan olmasıyla birlikte daire fiyatları 650.000 TL’dir. Projeden daire sahibi olmak için ilk etapta yüzde 40 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise 12, 24 veya 36 av elden senetle ödeme fırsatı sunuluyor. Daire fiyatının tamamı peşin ödenmesi durumunda ise yüzde indirim fırsatı sunuluyor.

Proje alanı nerededir?

Bu villa daireleri ise Karasu’nun Yalı Mahallesi’ndedir. Ayrıca Kocaali Elmas Konakları hakkında detaylı bilgi almak için 05320629761 numarasını aramak mümkündür.

Benzer içerikler için tıklayınız.

Exit mobile version