Kategoriler
Proje Haberleri

Kocaali Hüseyin Bağ Apartmanı satışları sürüyor

Kocaali Hüseyin Bağ Apartmanı projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Sakarya İlinde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Karasu Giptaş inşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje kapsamında 3+1, nadirde olsa 2+1 tip evler sizlere sunulmaktadır. Ayrıca bu proje kapsamında 6 adet iş yeri mevcuttur. Bu evlerde ısıtma sistemi de dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. Bu evler doğa ile iç içe olmasının yanı sıra 900 metre alan yeşil alan ile kaplanmaktadır. Genel olarak projede sosyal alan olarak spor salonları ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Özel güvenliği olan bu evler korunaklıdır. Aynı zamanda bu apartmanda otopark bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılan bu evler oldukça konforludur. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır. Aynı zamanda bu evin geniş ve konforlu olduğunu da söylemek mümkündür. Ebeveyn banyosu bulundurmaktadır. Seramik zeminin bulunduğu bu ev oldukça kullanışlıdır. Apartmanın içerisinde asansör bulunmaktadır.

Kocaali Hüseyin Bağ Apartmanı konumu hakkında

Sakarya da yer alan bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Aynı zamanda sağlık açısından hastane ve eczaneye yakın olması büyük avantaj sağlamaktadır. Markete ve semt pazarına yakın olan bu evde istediğiniz biçimde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Belediye gibi yerlere de yakın olması artı bir özelliğidir. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir. Aynı zamanda ihtiyaçlarınızı giderecek temel yerler evlere oldukça yakındır. Site içerisinde bulunan bu evlere çeşitli ulaşım araçlarıyla ulaşmak mümkündür. Dolmuş, otobüs ve minibüs seçeneklerini kullanabilirsiniz. Oldukça popüler olan bu yerde konumu hakkında bilgi sahibi olmakta mümkündür. Detaylı inceleme yaparak bu konu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Kocaali Hüseyin Bağ Apartmanı fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda daire fiyatlarında brüt 150 metrekare, net 120 metrekare 3+1 olan evler 270 bin liradır.

Kocaali Hüseyin Bağ Apartmanı projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (537) 463 42 08 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…