Kategoriler
Toki Haberleri

Kocaeli Dilovası Köseler Toki Konutları satışa sunuluyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Mahallesi’nde hayata geçirilen Kocaeli Dilovası Köseler Toki Konutları projesinde yer alan 184 adet konut satışa sunmaktadır. Kocaeli’nde satışa sunulan bu evler 24 Mayıs 2021 ve 4 Haziran 2021 tarihleri arasında satışa sunulacaktır.

Kocaeli Dilovası Köseler Toki Konutları fiyat listesi

Toki Kocaeli Dilovası Konutları projesinde farklı farklı oda sayılarına sahip daireleri bulunmaktadır. Buna bağlı olarak da fiyatlarında değişiklik olabilir. Fiyatlarına bakacak olursak 2 + 1 daireler 210 bin 258 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır. Aynı zamanda başvuru bedeli olarak da bin lira civarında para istenmektedir. Ayrıca 3 + 1 daireler için ise konut fiyatı 270 bin 801 olarak belirlenmiştir. Başvuru bedeli için ise 2 bin lira istenmektedir. Satışa sunulan bu konutların başvuru dönemi 24 Mayıs ve 4 Haziran tarihleri arasındadır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının TOKİ Satışa Sunulan Evler Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi tarafından Dilovası ilçesinde toplam 184 adet konutun satışa konulacağını açıklamıştır. Aynı zamanda bu konutlarının kuralı satış yöntemleri ile alıcılara ulaştırılacağını da açıklamasına eklemiştir. Kura çekilişleri 10 Haziran tarihinde yayınlanacaktır. Aynı zamanda son başvuru tarihini 4 Haziran olarak belirlendiğini söylemiştir. Fiyat listeleri oda sayısı ve kat sayısına göre değişiklik gösterirken bunların başvurusunda da ek olarak para talebinde bulunulmuştur. 180 ay vadeli imkânlarla konut sahibi olmak TOKİ Dilovası kapsamında gerçekleşebilir. Birçok sosyal alanı ile dikkat çeken TOKİ kuraya girecek olan kesim için fırsattır. Genel anlamda başvuruda bulunabilirsiniz. Kura sonuçları 10 Haziran tarihinde açıklanmaktadır.

Kocaeli Dilovası Köseler Toki Konutları satışları hakkında

184 adet konut satış imkânı sağlandığı Kocaeli Dilovası ilçesindeki projede çekiliş sonrası daireler sahipleri ile buluşmaktadır. Projenin son başvuru tarihinin kaçırmadan Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’nde TOKİ’den bir ev sahibi olabilirsiniz.

Toki konut projesinde genel anlamda toplu yaşamdır ve sosyal alan olarak da düzenlenmeye alınmıştır. Parkları, yeşil alanları ve oturma yerleri ile sizlere sıcak bir alan sunmaktadır.

Diğer Toki haberler için tıklayınız…

Exit mobile version