Kategoriler
Proje Haberleri

Kocalar Bulvar Ankara Pursaklar’da yükseliyor

Kocalar Bulvar Ankara tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Pursaklar İlçesinde yükselen Kocalar Yatırım firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin özellikleri, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Pursaklar İlçesi Mimar Sinan Mahallesi üzerindeki 27 bin liralık proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Kocalar Bulvar Ankara modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Modern ve lüks tasarlanan daire içlerinde vestiyer odası, çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu gibi donanımlara sahiptir. Yerden ısıtma ile ısınan dairelerde ankastre set, yangın alarmı, görüntülü diafon gibi olanaklar da mevcuttur.

Proje kapsamında alanın 11 bin metrekarelik kısmı peyzaj alanına ayrılmıştır. Site içerisinde tenis kortu, kapalı yüzme havuzu, oyun parkı, spor alanı, kreş, hamam, sauna gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Ayrıca kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, güvenlik, jeneratör, kapıcı gibi donanımlar da site içerisinde bulunmaktadır. İstanbul Maltepe konut projesinde beş tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 4+1 tip daireler bulunmaktadır. Aynı zamanda daireler brüt 205 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Konut projesi toplam 204 daire ve 30 adet ticari birimden oluşmaktadır.

Kocalar Bulvar Ankara konumu ve fiyatları hakkında

Kocalar Bulvar Ankara konut projesi, Pursaklar’da Mimar Sinan Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje havaalanına 10 kilometre, şehir merkezine 12 km mesafededir. Pursaklar Devlet Hastanesine ise 200 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

4+1 ve 205 metrekare brüt alana sahip daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 2 312 ve 0533 948 73 34 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version