Kategoriler
Proje Haberleri

Koçaş Park Antalya satışları başladı

Koçaş Park Antalya projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tunç Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site 2 blok olmak üzere toplamda 33 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Buna göre 9 adet 1 artı 1, 18 adet 2 artı 1 ve 6 adet 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site 2 blok olmak üzere toplamda 33 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Buna göre 9 adet 1 artı 1, 18 adet 2 artı 1 ve 6 adet 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 61 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olan konutlarda ankastre set mevcuttur. Banyo içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Ayrıca zeminlerde laminat parke uygulanmaktadır. Antrelerde ise vestiyer bulunmaktadır. Engelliye uygun rampa girişi mevcuttur.

Koçaş Park Antalya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Altıntaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz. Havalimanına, oteller bölgesine ve Lara plajlarına 5 dakikalık mesafededir.

Koçaş Park Antalya fiyatları ne kadardır?

Koçaş Park Antalya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 61 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 760.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 960.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.375.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (242) 345 55 01 veya 0 (532) 232 83 17 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…