Kategoriler
Kentsel Dönüşüm

Kocasinan’da kentsel dönüşüm başladı

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümle eski binaların yıkımının devam ettiğini belirtti. Öte yandan daha modern yapılaşmayla taçlandırılan Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanıyla çevre düzenlemesini incelemiştir. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalarla vatandaşların kışı, huzurlu biçimde sıcak yuvalarında geçireceklerini belirtmiştir. Ayrıca kentsel dönüşüm çalışmaların tamamlanmasıyla beraber Seyrani’ye yeni bir çevre sağlanacaktır. Kayseri’ye ise yepyeni bir bölge kazandıracaklarını vurgulamıştır.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar “kentsel dönüşüm çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor”

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Kentsel Dönüşüm Projeleri’nden biri olan Seyrani Mahallesi’nde yeni yapılacak olan 4 ana aksı ile dönüşüm alanını kontrol etmiştir. Ayrıca Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi almıştır. Dönüşüm projeleriyle vatandaşların daha güzel ve daha konforlu ortamlarda yaşamaları için aralıksız çalıştıklarına dikkat çekmiştir. Başkan Çolakbayrakdar; “Seyrani Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Dönüşümle beraber imarsız yapılar yıkılmaktadır. Üstelik yerine modern binalarla taçlandırılmaktadır. Öte yandan yeni yapılan binaların oluşturmuş olduğu çevreye ihtiyaç olan park yapımı, yol ve diğer donatıları hızlı biçimde yerine getirmek için çabalamaktayız.

Özellikle yılsonu dolayısıyla tamamlanmış binaların teslimiyle vatandaşlar, bu kışı huzurlu biçimde sıcak yuvalarında geçirmeleri için çevre düzenleme çalışmalarına devam etmekteyiz. Bölgemizde dönüşüm çalışmaları sürdürüldüğü için bölgenin tamamında çalışmaları yerine getiremiyoruz. Ancak bitmiş binaların çevresini yerinde tespit ediyoruz. Planladığımız şekilde 4 ana aksın yollarını açacağız. Vatandaşlar bu 4 ana aksın açılmasıyla huzurlu biçimde daha konforlu ortamda yaşayabileceklerdir. Çalışmaların sonlanmasıyla beraber Seyrani’ye yeni çevre ve kente yepyeni bir bölge kazandırmış olacağız.” ifadelerini kullanmıştır.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar; “Vatandaşların mutlu biçimde yaşayabileceği bir Kocasinan’ı hazırlamak için yoğun çaba gösteriyoruz.” diyerek sözlerini noktalamıştır.

Diğer kentsel dönüşüm haberleri için tıklayınız…