Kategoriler
Proje Haberleri

Koçsa Butik ödeme planı

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Koçsa İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Koçsa Butik konut projesi, 2 adet yatay blokta toplam 32 adet daireden meydana geliyor.

Dairelerin yanı sıra 2 de dükkânın yer aldığı konut projesinde, 2+1 ve 3+1 tipte daireler bulunuyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler brüt 85, net 75 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise brüt 109 ila 134, net 98 ila 118 metrekare olarak tasarlandı.

3 katlı olarak tasarlanan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor. Butik bir yapıda tasarlanan konut projesi, alıcılardan yoğun ilgi görüyor.

Koçsa Butik projesi fiyat bilgisi

Koçsa Butik konut projesinde, 2+1 tipteki dairelerin satışı tamamlanmış durumda bulunuyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 449 bin TL ila 549 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Yüzde 90’a yakını satılmış durumdaki konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün. Konut projesinde ayrıca inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapabilme seçeneği de mevcut durumda.

Asansörlü olan konut projesinde; çocuk oyun alanları, özel peyzajlı botanik bahçe, süs havuzu, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor. Intercom sisteminin de kullanıldığı konut projesinde, yerden ısıtma sistemi ve jakuzi de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde, ebeveyn yatak odası da var.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Sarnıç Çarşı’ya 900 metre mesafedeki Koçsa Butik konut projesi; Gazi Koleji’ne 700 metre, İzban’a 1.3 kilometre, Gaziemir’deki Kipa’ya 1.4 kilometre, Gaziemir’deki Carrefour’a 1.5 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na ise 1.5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Kalite ve konforu bir arada sunan konut projesi, Fatih Mah. Atatük Cad. Gaziemir/İzmir adresinde yer alıyor. Konut projesi, merkezi bir konumda yükseldiği için alıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 11 51 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.