Kategoriler
Proje Haberleri

Koçsa Life nerede yükseliyor?

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Koçsa İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Koçsa Life projesi, toplam 82 adet daire ve 2 adet dükkândan meydana geliyor.

Toplam 14 adet bloktan oluşan projedeki bloklar, zemin+2 katlı olarak tasarlandı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesi, sadeliği ve şıklığı bir araya getiriyor.

Koçsa Life projesi konut tipleri ve büyüklükleri

Koçsa Life konut projesindeki bütün daireler, 3+1 tipte tasarlandı. Projedeki daireler brüt 132, net 110 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Koçsa Life konut projesi teslim tarihi

Koçsa Life konut projesinin Kasım 2021 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Koçsa Life projesi konut fiyatları

Koçsa Life projesindeki konutların fiyatları, 669 bin TL ila 699 bin TL arasında değişiyor. Proje tamamlandığında fiyatların daha da yükselmesi bekleniyor.

Koçsa Life konut projesi ödeme planı

Koçsa Life projesinde kişiye özel ödeme koşulları bulunuyor. Projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün.

Koçsa Life konut projesi site özellikleri

Koçsa Life konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve her daireye özel kapalı otopark gibi sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki projede, split klima da bulunuyor. Balkonlu ve barbekülü projede, ebeveyn giyinme odası da mevcut.

Koçsa Life konut projesi nerede yükseliyor?

Henüz planlama aşamasında bulunan Koçsa Life konut projesi, Fatih Mah. 1191. Sok. Gaziemir/İzmir adresinde yer alıyor. Prohje, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Projenin inşaat çalışmalarının Mayıs 2019 tarihinde başlayacağı açıklandı.

Koçsa Life konut projesi iletişim bilgileri

Koçsa Life konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0232 251 42 51 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.