Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Koçsa Life Temmuz 2021’de teslim

Koçsa İnşaat firması tarafından İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Fatih Mahallesi’nde inşa edilen Koçsa Life projesinde teslimler yaklaştı. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede daire teslimlerine ise 2021 yılı Temmuz ayı içerisinde başlanması planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Toplam 14 adet konut bloğundan meydana gelen projede toplam 82 adet daire yer alıyor. Projede 82 adet dairenin dışında ayrıca 2 adet ticari ünite yer alıyor. Projede yer alan konut blokları zemin kat + 2 normal katlı olarak tasarlandı.

Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesi, sadeliği ve şıklığı bir araya getiriyor.

Koçsa Life konut projesinde yer alan tüm daireler 3+1 tipinde tasarlandı. Projede yer alan daireler brüt 140 metrekare, net ise 113 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Koçsa Life fiyatları ne kadar?

Koçsa Life projesinde yer alan daireler 1 milyon 49 bin TL’den başlıyor 1 milyon 89 bin TL’ye kadar yükseliyor. Proje

Konut projesinden daire sahip olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödemek gerekiyor. Projede yer alan dairelere yüzde 50 peşinat ödedikten sonra kalan yüzde 50 oranındaki tutar ise teslimde ödeme imkanı sunuluyor.

Koçsa Life konut projesinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve her daireye özel kapalı otopark gibi sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki projede, split klima da bulunuyor. Balkonlu ve barbekülü projede, ebeveyn giyinme odası da mevcut.

Proje nerede yer alıyor?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesi Fatih Mahallesi, 1191. Sokak, Gaziemir /İzmir adresinde yer alıyor. Proje, merkezi konumuyla dikkat çekiyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Konut projesinin 2021 yılı Temmuz ayı  içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0232 251 42 51 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.