Kategoriler
Proje Haberleri

Kökümer Villaları Serdivan’da Yükseliyor

Sakarya İli, Serdivan İli, İstiklal Mahallesi’nde villa projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Kökümer İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Kökümer Villaları konut projesinde dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projedeki daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır?

Proje Özellikleri Neler?

Serdivan villa projesi, İstiklal Mahallesi’nde yer alan 15 bin 58 metrekare büyüklüğündeki inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik 17 adet villadan meydana gelen konut projesindeki villalar 4 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Serdivan villa projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 5+1 ve 6+1 tip villalardan meydana gelmektedir. 5+1 villalar 340 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 6+1 tip villalar ise 445 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda villa projesinde 5 adet 340 metrekare ve 12 adet 445 metrekare kullanım alanına sahip villalar yer almaktadır.

Kökümer Villaları konut projesindeki tüm villalarda, müstakil bahçe, kapalı garaj, garaj içi hobi odası, teras, bahçe balkonu gibi özellikler yer almaktadır. Aynı zamanda 7/24 özel güvenlik ve kamera izleme sistemleri ile de güvenli bir ortam sağlamaktadır.

Kökümer Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Serdivan villa projesinde yer alan villaların fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 350 metrekare büyüklüğündeki 5+1 tip daireler 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla,

480 metrekare brüt alana sahip 6+1 tip daireler ise 3 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kökümer Villaları konut projesi İstiklal Mahallesi, Serdivan Altınışık Caddesi, Sakarya İlinde yer almaktadır. Villa projesi Serdivan’ın huzurlu ve dingin havasını sahiplerle buluşturuyor. Aynı zamanda şehrin içinde olup aynı zamanda şehrin gürültüsünde de uzak bir yaşam merkezi olmaya gün saymaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 000 00 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version