Kategoriler
Proje Haberleri

Koleksiyon Konutları fiyat

Karaman ilinin merkez bölgesinde Koleksiyon Konutları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Özkon Yapı imzası ile yaşama kazandırılıyor. İki bloktan meydana gelen proje konut projesi olarak inşa ediliyor. Proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

On altı katlı bloklardan meydana gelen proje bünyesinde 61 konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Satışlarına tüm hızıyla devam edilen projede satılık olarak alıcılarını bekleyen 55 adet konut bulunuyor.

Projede yer alan konutlar nerede bulunuyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Koleksiyon Konutları projesinde yer alan daireler Valide Sultan Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Söz konusu konutlar 231. sokakta yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana gelecek şekilde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de tıpkı daire tiplerine gibi, buna uygun olarak bir tek plandan oluşacak şekilde tasarlandı. Koleksiyon Konutları  projesinde yer alan dairelerin tümü 3+1 konut tipinde yaşama kazandırılıyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 170 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipi ve büyüklüğünde olduğu gibi bir tek seçenekten başlıyor. Koleksiyon Konutları  projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki 170 metrekare büyüklüğe sahip konutların fiyatları 525 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan konutların metrekare satış fiyatları 3 bin 88 TL olarak belirlendi.

Projede site sakinleri için çocuk oyun parkı ve sosyal alanlar bulunuyor. Aynı zamanda konut sahipleri için açık otopark da mevcut. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmekte olan konutların 2020 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 543 404 28 91