Kategoriler
Proje Haberleri

Koleksiyon Mut Kule nerede

Karaman ilinin merkezinde Koleksiyon Mut Kule projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Özkon Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı.

Tek bloktan meydana gelen proje modern ve yüksek mimarisi ile dikkat çekiyor. Proje bünyesinde 40 konut barındıracak şekilde inşa edildi. Bahsi geçen projede çalışmalar tamamlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen Koleksiyon Mut Kule projesi bu yönüyle de bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım daha öne çıkıyor. Hemen teslim seçeneği ile, projede yer alan konutlar beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı olan alıcıların dikkatini çekiyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar Karaman ilinin merkez bölgesinde bulunuyor. Bahsi geçen konut projesi Valide Sultan Mahallesi’nde yükseldi. Koleksiyon Mut Kule projesi 231. sokak no:20’de konumlandırılmış durumda. Projedeki konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana gelecek şekilde inşa edildi. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde daire tipinde olduğu gibi bir tek plandan oluşuyor. Koleksiyon Mut Kule projesinde yer alan konutlar 3+1 daire tipinde hayata geçirildi. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 165 metrekare olarak yaşama kazandırıldı.

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiş olan konutlar ısı yalıtımına sahip. Proje kapsamında açık otopark hizmeti mevcut. Bahsi geçen konut bloğunda asansör bulunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Çalışmaları tamamlanan projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan konut projesinde metrekare fiyatları 2 bin 182 TL’den başlıyor. Koleksiyon Mut Kule projesindeki 3+1 konutlar 360 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutların tümü hemen teslim durumunda bulunuyor. Satılık olarak 18 adet konut kaldı.

Telefon: 0 537 526 14 40