Kategoriler
Proje Haberleri

Komşu Park Evleri ödeme planı

Bursa şehrine bağlı bulunan Nilüfer ilçesinde Komşu Park Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje FSM Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da bulunuyor.

Bu sayede projedeki konutlar bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacını da karşılayacak nitelikte inşa ediliyor. Komşu Park Evleri projesi bünyesinde 108 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. İnşaat aşamasında olan projedeki bloklar on bir katlı olacak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Komşu Park Evleri projesindeki konutlar 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar 160 metrekare, 4+1 konutlar ise 225 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Söz konusu olan projeden konut sahibi olmak isterseniz peşin ödemelerde indirim mevcut. Ayrıca Komşu Park Evleri projesi kapsamında 36 ay faizsiz vadelendirme de yapılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları nelerdir?

Projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Komşu Park Evleri projesindeki 3+1 konutlar 449 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 699 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar 23 Nisan Mahallesi, Köroğlu Cad. 251. Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.