Kategoriler
Proje Haberleri

Komşu Park Mudanya lansman fiyatlarıyla satışta

Komşu Park Mudanya projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje FSM Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kardiyo, fitness, aerobik ve pilates salonu, sauna ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra özel peyzajlı yeşil alan ve sosyal aktiviteler için tahsis edilebilecek özel alanlar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Konutlar akıllı ev teknolojisine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ayrıca ışıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır.

Komşu Park Mudanya konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Ayrıca konutların önü açık olup bahçe katı dahil tüm daireler full deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve sağlık ocağı gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Komşu Park Mudanya fiyatları ne kadardır?

Komşu Park Mudanya projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik şirket içi 18 ay vade imkanı sunulmaktadır. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(536) 764 66 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…