Kategoriler
Proje Haberleri

Konak Life Köyceğiz Satışları Devam Ediyor

Muğla Köyceğiz İlçesinde Konaklar Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Konak Life Köyceğiz konut projesi alıcılarını bekliyor. Modern duruşu ve konum olarak güzel bir yerde oluşu ile ilgi görmektedir. Aynı zamanda iç dizaynı ile dikkat çekmektedir. Proje, özellikle de lüks ev sevenler için modern bir tercih olacaktır. Ev sahibi olmak isteyenler için Muğla Köyceğiz konut projesinin inşaatı ve daire satışları devam etmektedir.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konaklar Yapı İnşaat tarafından inşa edilen projesi toplam 24 konuttan meydana gelmektedir. Daireler yerden ısıtmalı olup, projede çeşitli cephe ve kat seçeneklerine sahip daireler bulunmaktadır.

Köyceğiz konut projesinde yer alan dairelerde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler ise 1+1 plus, 2+1 çatı dubleks, 3+1 çatı dubleks ve 4+1 çatı dubleks tipinde tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri brüt 60 metrekare ve 135 metrekare arasında değişmektedir.

 Konak Life Köyceğiz Daire Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 465 bin TL’den başlamaktadır. Daire satışlarında takas sistemi de kullanılmaktadır.

1+1 tip dairelerin fiyatları daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda dairelerin fiyatları 465 bin TL ile 475 bin TL arasında değişmektedir.

135 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 725 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Muğla konut projesi, Köyceğiz’in merkez lokasyonunda yer almaktadır. Özel ve devlet okullarında yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda Dalaman Havaalanına 25 km, Akyaka’ya 20 km ve Muğla Merkeze 55 km uzaklıktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 631 75 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…