Kategoriler
Proje Haberleri

Konfor City 4 Güzelce topraktan satışlar başladı

Villa projesi KarGrup İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. İstanbul villa projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Güzelce Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 12 adet villadan oluşan Konfor City 4 Güzelce projesinde topraktan dairelerin satışlarına başlanmıştır. Firmanın daha önceki projeleri Konfor City 1 ve Konfor City 2 projelerinde oturum başlamıştır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Güzelce Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Yeni havaalanına yakın bir konumda yer alan projede tek tip villalar yer almaktadır. Bu villalar ise 5+1 daire tipinde tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 300 metrekareden 350 metrekareye kadar değişmektedir.

Konfor City 4 Güzelce projesinde yer alan villalarda parlak lake kapılar, cam parke, Arçelik beyaz eşya yer almaktadır. Ayrıca bütün camları panjur sistemli olan villalar, ısı yalıtımlı, 2 lavabo ve 3 banyoya sahiptir. Her villaya özel sauna ve hamam bulunmaktadır.

Konfor City 4 Güzelce fiyatları ne kadar?

Güzelce villa projesinde yer alan villaların fiyatları, villaların büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda villaların fiyatların villaların  konumuna göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 1 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 300 metrekare büyüklüğüne sahip 5+1 tip villalar 2 milyon 550 bin  TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

320 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip villalar 3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 350 metrekare büyüklüğündeki 5+1 tip villalar ise 2 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Güzelce villa projesi, yeni havaalanına 20 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Aynı zamanda metrobüse 10 dakika ve Tüyap fuara 10 dakika mesafede bulunmaktadır. Villa projesi etrafında hem özel okullar hem de devlet okulları mevcuttur.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 864 12 13 ve 0536 525 99 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız.

Exit mobile version