Kategoriler
Proje Haberleri

Konfor projesi Kayseri’de yükseliyor

Kayseri’ye bağlı olan Kocasinan ilçesinde Konfor projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje TKN Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar iki blokta yer alıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Konfor projesi bünyesinde 239 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje on bir katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Konfor projesiErkilet Osman Gazi Mahallesi, 55. Sok. No:5’te konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Konfor projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek biçimde hayata geçiriliyor. Konutların büyüklükleri ise 60 metrekare ile 195 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Konfor projesinde bulunan 1+1 dairelerin fiyatları 195 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 2+1 daireler de 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 dairelerin fiyatları 290 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutlar da 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Bahsi geçen konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.