Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Konum Beytepe kişiye özel ödeme ile satışta

Başkent Ankara’nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çankaya ilçesine bağlı Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı inşa edilen Konum Beytepe projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri fırsatı sunuluyor.

Tarmac Agrega Madencilik ve Yapı San. Tic. A.Ş. firması tarafından hayata geçirilen proje estetik mimarisi ve geniş peyzaj alanı ile zengin ve dikkat çekici bir hayat merkezini yeniden tanımlıyor.

Ankara’nın ilk helikopter pisti olan projesi olma özelliğine sahip ola Konum Beytepe projesi sayesinde yoğun iş hayatının yanı sıra acil sağlık hizmeti gerektiği durumlarda kat maliklerine büyük fırsat sağlayacak.  

10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yükselen proje tek konut bloğundan meydana geliyor. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde toplam 151 adet daireden meydana geliyor.

Projede daire özellikleri neler?

Ven Mimarlık tarafından tasarlanan konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+2 tipte ve 5+2 tipte daire seçenekleri yer almaktadır. Konum Beytepe projesindeki 2+1 tip dairelerin alanları 125.9 metrekare olarak tasarlandı. 3+1 tip dairelerin alanları 126.4 metrekare olarak tasarlandı. 4+2 tip dairelerin alanları 212.4 metrekare olarak tasarlandı. 5+2 dairelerin alanları ise 259.2 metrekare olarak tasarlandı.

Projede bulunan fuaye alanından üç farklı asansör kulesi, farklı tiplerdeki konutlar için ulaşım imkanı sağlıyor. Projede yer alan 4+2 dairelere farklı asansör, 5+2 tip dairelere farklı asansör ve 2+1 ile 3+1 tip dairelere ise ayrı bir asansör ile ulaşılıyor.

Konum Beytepe ne zaman teslim edilecek?

Satışların tüm hızıyla devam ettiği konut projesinin 2020 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Konum Beytepe projesinden daire sahip olmak isteyenler için kişiye özel vade farksız ödeme seçeneklerine yer veriliyor.

Konum Beytepe sosyal donatı olanakları neler?

Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, sinema salonu, çocuk oyun odası, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, açık spor alanları ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Jeneratörlü ve asansörlü proje, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesinde, yerden ısıtma sistemi de kullanılıyor.

Akıllı ev sistemleri ile donatılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konum Beytepe nerede yükseliyor?

Konum Beytepe projesi, Beytepe Mahallesi, 5504 Sokak, No: 4 Çankaya / Ankara posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0312 284 17 95