Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Konum Beytepe projesinde 10 yıl vade hemen tapu

Bu yıl içinde teslim edilecek Konum Beytepe projesindeki konutlar, kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleriyle satılıyor. Ödeme planları arasında 10 yıl taksitlerle seçenek de bulunuyor.

Acil durumlarda sağlık hizmeti de veren helikopter pistiyle başkentte ilke imza atan projedeki daire fiyatları, 1 milyon 23 bin liradan başlıyor. Tarmac Agrega Madencilik ve Yapı San. Tic. A.Ş.’nin ortaklaşa imzasının bulunduğu proje, 10 dönümlük arsa alanı üzerinde tamamlanıyor. Tek bloktan oluşan projede 7 bin 500 metrekare büyüklüğünde yeşil peyzaj alanı bulunuyor. Bu alanın içerisinde de spor etkinlikleri düzenleniyor.

Blok içerisindeki her daireye özel asansör yerleştiriliyor. Dairelere özel asansör sayesinde, fuaye alanına daha hızlı ulaşılabiliyor.

Konum Beytepe projesindeki daire donatıları

Akıllı ev sistemiyle donatılan ve ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilen evlerin ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, çamaşır odası ve kileri bulunuyor. Isı yalıtımlı camekânlardan oluşan dairelere, şehrin manzarası eşlik ediyor.

Ayrı projede yerden ısıtma sistemi de kullanılıyor.

Projedeki daire fiyatları neler?

Hürriyet Caddesi’ne konumlandırılan Konum Beytepe projesindeki 201,01 metrekarelik büyüklüğü sahip iki odalı ve bir salonlu daire tipleri, 1 milyon 23 bin liradan başlıyor. Büyüklüğü 204,33 metrekare değerinde olan üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin fiyatı, 1 milyon 87 bin liradan başlıyor.

Beytepe semtinde yükselen projedeki 321,12 metrekarelik büyüklük değerine sahip dört odalı ve iki salonlu daireler 1 milyon 670 bin liradan başlayan fiyatlardan satışa sunuluyor. Ven Mimarlık tarafından tasarlanan projedeki 394,81 metrekare büyüklüne sahip beş odalı ve iki salonlu evlerin fiyatı ise 2 milyon 94 bin liradan başlıyor.

Konum Beytepe projesi nerede?

Kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sinema salonu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun odası, fuaye alanı, yürüyüş parkuru, Türk hamamı ve saunayı içine alan proje “Beytepe Mahallesi, Hürriyet Caddesi, 5504 Sokak, No: 4, Çankaya/Ankara” adresinde yer alıyor.

Telefon: 0312 489 22 27