Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Konum Beytepe projesinde yüzde 0,99 oran

Tarmac Agrega Madencilik ve Yapı San. Tic. A.Ş. ortaklığıyla inşa edilen Konum Beytepe projesindeki teslimler, yaklaşıyor. Başkentte inşa edilen projedeki satın alımlarda yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 ay vadede ödeme planı oluşturuluyor.

Öte yandan, projedeki taşınmazların tapusunun teslimi, hemen yapılıyor. Blokunun üstüne kurulacak helikopter pisti, Ankara’daki konut projeleri arasında bir ilki gerçekleştiriyor.

Konum Beytepe projesinde sosyal imkânlar

Acil durumlarda sağlık hizmetinin de yer aldığı projede; kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sinema salonu, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun odası, fuaye alanı, yürüyüş parkuru, Türk hamamı ve sauna kuruluyor.

Şehirde ilki gerçekleştirecek söz konusu olan projede 7 bin 500 metrekare büyüklüğünde, spor etkinliklerinin yapılacağı alan ayrılıyor. Yeşil peyzajıyla sunulan projedeki teslimlere, bu yıl içerisinde başlanacak.

Projedeki evlerin özellikleri

Konum Beytepe projesindeki daireler, akıllı ev sistemiyle donatılıyor. Konutların ankastre beyaz eşyalarıyla edilmesi bekleniyor. Evlerde ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, çamaşır odası ve kiler bulunuyor.  Hürriyet Caddesi’ne konumlandırılan projedeki camekânlı dairelere, Ankara’nın manzarası eşlik ediyor.

Konum Beytepe projesinde ev büyüklükleri

Projedeki iki odalı ve bir salonlu tipteki daireler net 125,9 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa ediliyor. Çankaya’da inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu evlerin net büyüklüğü, 136,4 metrekare değerinde olacak şekilde kuruluyor.

Dairelerinin tek bir blokta yer aldığı projede, dört odalı ve iki salonlu daireler net 212.4 metrekare büyüklüğünde yer alıyor. Isı yalıtımlı camekânlara ve yerden ısıtma sistemine yer verilen projedeki beş oda ve iki salondan oluşan daire tipiyse ise net 259,2 metrekarelik alana sahip durumda.

Projenin iletişim bilgileri

“Beytepe Mahallesi, Hürriyet Caddesi, 5504 Sokak, No: 4, Çankaya/Ankara” açık adresinde inşa edilen Konum Beytepe projesinin satış ofisine “0312 489 22 27” telefon hattından ulaşılabiliyor.