Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Konum Beytepe’de yüzde 15 indirim

Başkent Ankara’nın en önemli ilçelerinden biri olan Çankaya ilçesinde hayata geçirilen Konum Beytepe Evleri projesi Tarmac Agrega Madencilik ve Yapı San. Tic. A.Ş. tarafından hayata kazandırılıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler peşin ödeme yapması durumunda liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim kazanıyor.

10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje tek konut bloğundan meydana geliyor. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde toplam 151 adet daire yer alıyor.

Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte, 5+2 tipte ve 4+2 tipte daire seçenekleri yer almaktadır. Konum Beytepe Konutları projesindeki konutların brüt alanları 201 metrekare ile 394 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 125 metrekare ile 257 metrekare arasında değişiyor.

Satışların tüm hızıyla devam ettiği Ankara konut projesinin 2020 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Konum Beytepe projesinin fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 985 bin TL ile 1 milyon 292 bin TL arasında, 3+1 tipteki dairelerin fiyatları, 1 milyon 55 bin TL ile 1 milyon 326 bin TL arasında, 5+2 tipteki dairelerin fiyatları 1 milyon 936 bin TL ile 2 milyon 556 bin TL arasında ve 4+2 tipteki dairelerin fiyatları ise 1 milyon 620 bin TL ile 1 milyon 992 bin TL arasında değişiyor.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Konum Beytepe projesinden daire sahip olmak isteyenler daire ücretinin tamamını peşin ödemesi durumunda firma tarafından yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Vade farkı olmadan taksitli ödemelerde konut bedelinin yarısı peşin, kalan tutar ise 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yaparak daire sahibi olabiliyor.  Vade farklı taksitli ödeme seçeneğinde ise 48 ay vade ve yüzde 0,98 faiz oranı ile firma bünyesinde taksit yapabilmek mümkün.

Konum Beytepe sosyal donatı olanakları neler?

Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Jeneratörlü ve asansörlü proje, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesinde, yerden ısıtma sistemi de kullanılıyor.

Akıllı ev sistemleriyle donatılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Proje nerede yükseliyor?

Konum Beytepe projesi, Beytepe Mahallesi, 5504 Sokak, No: 4 Çankaya / Ankara posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0312 284 17 95-0535 491 42 77