Kategoriler
Proje Haberleri

Konum Eryaman kişiye özel ödeme fırsatı ile satışta

Atayıldız Grup firması tarafından Başkent Ankara’nın inşaat sektöründe adından söz ettiren bölgelerinden biri olan Eryaman’da hayata geçirilen Konum Eryaman projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Ankara, Etimesgut İlçesi, Eryaman, Göksu Mahallesi’nde inşa edilen projede ayrıca Aralık ayına özel lansman fiyatları ise satışa sunuluyor.

22 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen konut projesi toplam 4 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan bloklardan 3 tanesi konut bloğu olarak tasarlandı. Projede yer alan diğer blok ise ticari ünite olarak tasarlandı.

Projedeki daire özellikleri neler?

Konum Eryaman projesi 4 blokta toplam 257 adet konuttan meydana geliyor. Projede tek tip daire seçeneğine yer veriliyor. Projedeki dairelerin hepsi 4+1 tipinde kış bahçeli dairelerden meydana geliyor. Konut projesinde yer alan konutların brüt büyüklükleri 191 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki konutlar otopark ve diğer eklenti alanları ile birlikte yaklaşık 270 metrekare büyüklüğe sahip oluyor.

Konum Eryaman fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Eryaman, Göksu Mahallesi’nde yer alan projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede yer alan satılık daire fiyatları ise 849 bin TL’den başlıyor. Hemen tapu alma imkanı sunulan projede Aralık ayına özel lansman fiyatları fırsatı da sunuluyor.

Konum Eryaman konut projesinde ödeme planı kapsamında daire sahibi olmak isteyenler için ayrıca 12 aya varan vade imkanı da sunuluyor.

Projede sosyal alanlar neler?

8 bin metrekaresi yeşil ve sosyal alana ayrılan Konum Eryaman projesinde her daire için bir araçlık kapalı otopark, sauna, Fin hamamı, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, basketbol sahası, voleybol sahası,  gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Göksu Alışveriş Merkezi’ne, Kaşmir Center Alışveriş Merkezi’ne yakın mesafede olan proje Göksu Mahallesi, Bozhöyük Caddesi, No: 10 Etimesgut / Ankara adresinde yer alıyor.

2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler 0532 359 06 36 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Diğer proje haberleri için tıklayınız..

Exit mobile version