Kategoriler
Proje Haberleri

Konum Eryaman yüzde 0.99 faiz fırsatı ile satışta

Eryaman konut projesi Atayıldız Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman, Göksu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konum Eryaman Evleri projesinde satılık daire fiyatları ne kadar? Daire büyüklükleri ve daire tipleri  neler? Konum Eryaman fiyatları detaylarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Ankara konut projesi 22 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Konut projesi toplam 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Eryaman konut projesinde yer alan 4 bloktan 3 tanesi konut bloğundan oluşmaktadır. Ayrıca projede yer alan diğer blok ise ticari ünitelerin yer aldığı blok olarak hayata geçirilmektedir.

Proje özellikleri neler?

Konum Eryaman Konutları projesinde yer alan  4 konut bloğunda toplam 257 adet daire yer almaktadır. Eryaman’da inşa edilen konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Konut projesindeki dairelerin hepsi 4+1 tipinde kış bahçeli dairelerden oluşmaktadır. Etimesgut konut projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise brüt 191 metrekare olarak tasarlanmıştır. Daire büyüklükleri ayrıca otopark ve diğer eklentilerle birlikte yaklaşık 270 metrekare brüt alana ulaşmaktadır.

Eryaman konut projesinde yer alan dairelerde adsl, yangın alarmı, fırın, yüz tanıma ve parmak izi sistemi gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca ankastre fırın, duşakabin, giyinme odası, çamaşır kurutma makinesi,  ebeveyn banyosu gibi özelliklerde bulunmaktadır. Bunların dışında set üstü ocak, ısıcam, vestiyer, fiber internet, ankastre mutfak gibi özelliklerde yer almaktadır. Binalarda ise asansör, hidrofor, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, uydu sistemi, jeneratör gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca yangın merdiveni, kablo tv, su deposu, siding gibi özelliklerde yer almaktadır.

Konum Eryaman fiyatları ne kadar?

Etimesgut, Eryaman’da merkezi bir konumda yer alan projede kişiye özel ödeme seçenekleri mevcuttur. Anında kredi, hemen tapu imkanı buluna projede yer alan 191 metrekare büyüklüğe sahip satılık dairelerin fiyatları 999 bin TL’den başlamaktadır. Daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre yükselerek artmaktadır. Konut fiyatları 1 milyon 325 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Eryaman konut projesinden daire sahibi olmak isteyenler konut kredisi kullanabilmektedir. Dairelere yüzde 0.99 faiz oranıyla konut kredisi kullanarak sahip olmak mümkündür. Yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı projede yer almaktadır.

8 bin metrekare yeşil alana ayrılan Konum Eryaman Konutları projesinde kapalı otopark, sauna, Fin hamamı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu projede yer almaktadır. Bunların dışında yine projede basketbol sahası, soyunma odaları, voleybol sahası,  kamelyalar da yer almaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi Göksu Alışveriş Merkezi’ne, Kaşmir Center Alışveriş Merkezi’ne yakın mesafededir. Ayrıca proje otobüs durağına 1 dakika, dolmuş hattına ise 5 dakika mesafede yer almaktadır. Eryaman konut projesi Göksu Mahallesi, Bozhöyük Caddesi, No: 10 Etimesgut / Ankara adresinde yer almaktadır.

Konut projesinde inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda projenin 2022 yılı ilk çeyreğinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0532 359 06 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Konut projesinin kat planı için tıklayınız…

Diğer proje haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version