Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Konut alacaklara Efsane Cuma fırsatı

Efsane Cuma etkinliğine bu sene inşaat sektörü de dahil oldu. Gayrimenkul şirketlerinde Nef, Nef Ortayaka, Nef Arsa ve Nef Brentford London projeleriyle bu etkinliğe katılırken AND Gayrimenkul ise Efsane Cuma etkinliğine AND Pastel projesiyle, Görgülü İnşaat ise Marmara Loft projesi ile katılıyor. Black Friday olarak tüm dünyada bilinen Efsane Cuma indirim fırsatlarına böylede iki inşaat firması katılmış oldu.

Efsane Cuma etkinliğinde bizde varız diyen firmalardan biri olan Nef ilk defa satışa çıkaracağı Nef Ortayaka projesi, bir arsa olarak satışa sunulan Nef Arsa ve yurt dışı projesi olan Nef Brentford London projelerinde 23 Kasım 2018 Cuma günü (bugün) gerçekleşecek Efsane Cuma’ya özel, farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun daire ve arsaları avantajlı şartlarla satışa sunuyor. Nef bu satışları Hepsiburada.Com platformu üzerinden hayata geçiriyor. Nef projelerinde başlatılan fırsatlar arasında indirimler 300 bin liraya kadar çıkıyor.

AND Gayrimenkul ise Efsane Cuma etkinliğine And Pastel projesiyle dahil oluyor. 24 Kasım ve 25 Kasım tarihlerinde de devam edecek olan kampanya l9:00- 00:00 saatleri arasında geçerli olacak. Her gün seçili 10 adet dairede yüzde 40 indirim fırsatı sunulacak. Projenin kendi web sitesi üzerinde satılacak toplam 30 adet daire 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki dairelerden meydana geliyor. Web sitesinde uygulanacak indirimden AND Pastel satış ofisini ziyaret edenler de faydalanabilecek. Satış ofisi bu gece ve 24- 25 Kasım tarihlerinde gece 00:00’a kadar açık olacak.

Görgülü İnşaat ise Efsane Cuma etkinliğine Marmara Loft projesiyle dahil oluyor. Peşin ödemelerde yüzde 10+ 10 indirim fırsatı sunulan Marmara Loft projesinde bu kampanyaya ilave olarak 23 ve 24 Kasım tarihilerinde geçerli olacak olan +yüzde 10 indirim daha uygulanacak. Böylede Efsane Cuma etkinliği kapsamında Marmara Loft projesinde yüzde 10+ 10+ 10 indirim fırsatı sunulmuş olacak.