Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Konut alıcısı için en karlı dönem

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan yaptığı açıklamada daire satın almak için en uygun dönemin şimdiki dönem olduğu belirtti.

Tolga Ülkealan, biz firma olarak “doğru lokasyon, doğru proje ve doğru fiyatla hayat geçirilen tüm projeler her zaman başarıyı yakalar” ilkesini benimsemişiz. Nüfus arttıkça, şehirler geliştikçe gayrimenkule her daim talep olacak ve bu da sektörü her zaman canlı tutacaktır.

Bakanlar Kurulu’nun KDV ve Tapu harçlarında yaptığı indirimler inşaat sektörüne heyecan katmıştır. Biz, Ülkealan Yapı olarak Sunset İncek projemizde 48 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile taksitlendirme ve hatta kişiye özel ödeme seçeneği uygulayarak da, bu indirime destek vermiş bulunuyoruz. Konut alıcısının şu anda alım yapmak için en karlı dönemidir”

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. tarafından Ankara’da hayata geçirilen Sunset İncek projesi Mogan Gölü manzarasına sahip 10 bin metrekare yüzölçümlü arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

2 konut kulesi 1 yatay blok olarak Ankara, İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesinde 2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 tipinde daire seçenekleri yer almaktadır.

2020 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Sunset İncek projesi 6 bin metrekare büyüklüğündeki peyzaj alanına sahip.