Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Konut faizlerinin düşmesi sektöre can suyu olacaktır

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, konut sektörü için hükümet tarafından yapılacak hamlelerin önemine dikkat çekti. Erdal “Özellikle faizlerin yüksek olması inşaat sektörü olumsuz yönde etkilemektedir. Bu nedenle izlenen yol piyasalarda canlılık getirecektir.” dedi.

Konut teslimlerinde ve tapu harçlarında başlatılan indirimlerden sonra şimdi de faiz indiriminin yapılacak olması Türkiye ekonomisi için büyük bir fırsat olacaktır.

İlhan Erdal, okullar kapanmadan bahar döneminde inşaat sektöründe özellikle Ankara’da bir artış oluyor. Yaz aylarında ise başlayan bu hareketlilik yerini durgunluğa bırakmaktadır. Bu sene erken seçim dönemi ile birlikte bu durgunluğun yaşanmayacağını düşünüyoruz.

Duru Beytepe projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinin yer aldığını belirten İlhan Erdal “Daire sahibi olmak isteyenler için Bahar Kampanyası hazırladık, vadeli ödemelerde net yüzde 8, peşin ödemelerde ise net yüzde 15 indirim kampanyamız devam ediyor” dedi.

Şirket bünyesinde 40 aya varan vade farksız ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak isteyenlere kolaylık sunup, Duru Beytepe projesinde kampanyaların devam etmesi sağlanıyor.

Duru Beytepe projesi 47 bin 276 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerine hayata geçiriliyor. Projede toplam 484 adet daireden meydana geliyor.

2+1 tip daireden 5+1 tip daireye kadar değişen daire seçeneklerinin bulunduğu Duru Beytepe projesinde çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları, sağlıklı yaşam alanları, açık ve kapalı spor alanları, basketbol, futbola, tenis sahası, bisiklet parkuru gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0312 489 1934