Kategoriler
İhaleler

Konut İmarlı Arsa Satışı İhale İle Gerçekleştiriliyor

Afyonkarahisar Merkez / Erkem de bulunan 1 metrekarelik konut imarlı arsa satışı ihale ile gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Satış ilanı metnine göre tapu kaydı belirlenen Belediye Başkanlığının özel mülkiyetinde bulunan taşınmaz Belediye Başkanlığı dolayısı ile 24/05/2021 tarihinde ihale yapılacaktır. Ayrıca pazartesi günü saat 15.00 da Belediye Hizmet binasında bir ihale yapılacaktır. Buna göre ihale sonucu konut imarlı arsa satılacaktır. İhale 24 05 2021 tarih saat 15.00 da katılımı son bulacak ve ihale başlamış olacaktır.

Erkmen Belediyesi Satış İlanı

İhale Erkmen Belediye Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Bu ihale D.İ.K’nun 45. maddesine göre açık artırma usulü ile gerçekleştirilecektir. İhaleyi kazanan gerçek veya tüzel kişiler ödemeyi yapmaz ise veya bir sorunla karşılaşarak almaktan vazgeçerse teminat gelir kaydedilir. Bunun sonucunda yeni açılacak ihaleye katılamazlar. Buna göre bu maddeleri göz önüne alarak sözler ihaleye katılabilir ve bu konut imarlı arsayı alabilirsiniz.

Konut İmarlı Arsa Erkmen Belediyesi

Satılacak olan konut imarlı arsa Erkmen Belediyesi tarafından açık artırma usulü ile ihalede sizlere sunulacaktır. İhale Komisyonu D.İ.K’nun 13. Maddesine dayanarak Belediye Encümeninin de müteşekkil olarak gerçekleştirilecektir. Yani her türlü vergi resim ve haraç alıcıya ait olması gerekir. Yüzde 18 KDV oranı da sizlere sunulmaktadır. Satış bedelinin bir bölü dördü ile her türlü ihale masrafları peşin alınacaktır. Kalan bedel ise 4 ayda 4 eşit taksitle ödeneceği duyurulmuştur.

Konut İmarlı Arsa Satış İhalesi

Şartnamede belirtilen süreler hariç hiçbir şekilde sürenin uzatılması söz konusu değildir. Bunu bilerek sizler konut imarlı arsanın satışına katılabilirsiniz. Aynı zamanda bilgilere göre arsanın bedeli, vergi, resim, harç ve diğer masrafları ödedikten toplam 31 içerisinde taşınma namına tescil ettirmeye mecbursunuz. Müşteri gelecek hasar, zarar, fuzuli işgal veya diğer sebepler de idare eden bir talepte bulunamaz. Bunları bilerek ihale girmeniz daha uygun olacaktır.

Erkmen Belediyesi tarafından satış ilan metnini genel olarak bu haberde açıklandı. Afyonkarahisar merkez erken de bulunan 1 metrekarelik konut imarlı arsanın ihalesine verilen tarih ve saatte katılmanız mümkündür.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version