Kategoriler
Proje Haberleri

Konut Kent Yenişehir ödeme planı

Kastamonu merkezde, Konut Kent İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Konut Kent Yenişehir projesi, toplam 17 bin 600 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede toplam 300 adet konut bulunuyor. Proje, toplam 4 adet bloktan meydana geliyor. Projedeki bloklar, 16 katlı olarak tasarlandı.

Konut Kent Yenişehir projesi konut tipleri ve büyüklükleri

Konut Kent Yenişehir projesinde; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipte konutlar yer alıyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler 95 metrekare, 2+1 tipteki daireler 122 metrekare, 3+1 tipteki daireler 151 metrekare ve 223 metrekare, 4+1 tipteki daireler ise 230 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Konut Kent Yenişehir projesi teslim tarihi

Konut Kent Yenişehir projesinin Nisan 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Konut Kent Yenişehir projesi fiyat bilgisi

Konut Kent Yenişehir projesindeki 1+1 daireler 175 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 daireler 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 daireler ise 330 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki projede, satılık 136 adet daire yer alıyor.

Konut Kent Yenişehir projesi ödeme planı

Konut Kent Yenişehir projesinde, peşin alımda yüzde 10 indirim yapılıyor. Projeden ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek de mümkün.

Konut Kent Yenişehir projesi site özellikleri

Konut Kent Yenişehir projesinde; çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kameriye, güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Proje, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Proje, aynı zamanda zengin peyzaj alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Konut Kent Yenişehir projesi nerede yükseliyor?

Konut Kent Yenişehir projesi, Kuzeykent Mah. Kamil Demircioğlu Cad. Ulu Camii Yanı, Merkez/Kastamonu adresinde yer alıyor.

Konut Kent Yenişehir projesi iletişim bilgileri

Konut Kent Yenişehir projesi ile ilgili tüm bilgilere 0 366 215 23 23 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.