Kategoriler
Konut Kredisi

Konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir?

2021 yılı 03 Nisan tarihi itibarı ile ihtiyaç kredisi, konut kredi ve taşık kredisi faiz oranları bankalar tarafından açıklandı. Peki Konut kredisi faiz oranlarında son durum nedir ? Bankaların güncel ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi faiz oranları ile ilgili detaylı bilgiler belli oldu. İşte güncel faiz oranları…

Banka Kredi Oranları ne kadar?

Kredi ihtiyacı olan vatandaşların aklında hangi bankadan kredi çekecekleri hakkında soru işaretleri mevcut. Kredi oranları belli olan bankalar ayrıca kredi paketleri imkanına da sahip. Garanti, Halkbank, Vakıfbank Ziraat Bankası, Akbank başta olmak üzere pek çok bankanın faiz oranlarını inceleyen vatandaşlar en uygun bankadan kredi çekmek istiyor. Bankaların güncel faiz oranları nasıl? Faiz oranları düştü mü? Konut kredisi faizleri düştü mü? Bankalardaki güncel faiz oranları nasıl?

Konut kredisi faiz oranlarında son durum

Akbank taşıt ve konut kredisi faiz oranları 03 Nisan 2021 tarihinde taşıt kredisi 1.43, ihtiyaç kredisi ise 1.90 olarak karşımıza çıkıyor. Halkbank ihtiyaç kredisi yüzde 1.51, taşıt kredisi ise yüzde 1.54 oldu. Ayrıca Halkbank konut kredisi faiz oranı ise yüzde 1.38 oldu.

Vakıfbank ise taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1.34 oldu. Ayrıca ihtiyaç kredisi faiz oranı 1.49 oldu. Vakıfbank konut kredisi faiz oranı ise yüzde 1.32 oldu. Ziraat Bankası tüketici kredisi faiz oranı 1.54 oldu. Taşık kedisi faiz oranı kaskolu yüzde 1.54, kaskosuz ise yüzde 1.56 oldu. Ayrıca Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı ise yüzde 1.37 oldu. Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1.90 oldu. Akbank taşıt kredisi faiz oranı ise yüzde 1.43 oldu. Ayrıca Akbank konut kredisi faiz oranı da yüzde 1.41 olarak belirlendi.

Diğer emlak haberleri için tıklayın…

Exit mobile version