Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Halkapınar 3. Etap Toki kura sonuçları

Toplu konut projesi T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından tarafından ihalesi yapılarak hayata geçirilmektedir. Proje Konya İli, Halkapınar İlçesi’nde yer almaktadır. Konya Halkapınar 3. Etap Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi yapılmıştır. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Konya Halkapınar 3. Etap Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını beklemektedir. Ayrıca Konya Halkapınar 3. Etap Belediye projesinin kura çekilişi de bugün gerçekleştirilmiştir.

Proje özellikleri neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha eklemiştir. Proje her yıl 100 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Konya İli, Halkapınar İlçesi’nde hayata geçirilen Konya Halkapınar 3. Etap Belediye Projesi hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmiştir. Hak Sahibi ve Konut Belirleme Kurası 15 Eylül 2021 tarihinde Çarşamba günü saat 13:00’de başlamıştır. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 2+1 tip daireler brüt 86.4 ve 87.9 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler ise brüt 102 ve 103.2 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konya Halkapınar 3. Etap Toki kura sonuçları

Toplam 168 adet konutun yer aldığı projedeki toplam 168 adet dairenin kura çekilişi gerçekleştirilmiştir.  Projede kura çekilişi yapılacak olan dairelerin 120 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Çekilişi yapılacak olan dairelerin 48 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Ayrıca 2+1 tip dairelere toplam 41 adet başvuru yapılmıştır. 3+1 tip dairelere ise toplam 93 adet başvuru yapılmıştır.

Toplu konut projesinde yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları 183.691,18 TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin fiyatları 239.615,53 TL’ye kadar yükselmektedir. ayrıca projede yer alan 2+1 tip daireler fiyatları ise 149.773,96 TL’den başlamaktadır. 2+1 tip dairelerin fiyatları 206.542,45 TL’ye kadar yükselmektedir.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Konya Halkapınar 3. Etap Toki Konutları projesinde kura çekilişi 15 Eylül 2021 tarihinde Çarşamba günü saat 13:00’de başlamıştır. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılmıştır. Çekiliş ayrıca Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır.

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Ayrıca kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Konya İli, Halkapınar İlçesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Kura çekilişini izlemek için tıklayınız…

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….