Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Kadınhanı 5. etap Toki teslimleri başladı

Kadınhanı Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Konya İli, Kadınhanı İlçesi’nde hayata geçirilen  Konya Kadınhanı 5. etap Toki Evleri projesinde teslim süreci başladı.

Teslimler 17 Şubat 2020 tarihinde başladı

Toplam 111 adet dairenin yer aldığı Konya Kadınhanı 5. etap Toki Konutları projesinde daire teslimlerine başlandı. Toplu konut projesinde teslimler 17 Şubat 2020 tarihinde Pazartesi gününden itibaren başlamış durumda. Teslimler 17 Şubat 2020 tarihi ile 22 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Konya Kadınhanı 5. etap Toki Evleri projesinden daire satın alan vatandaşlar KDV ödemesi yapmak için teslim tarihinde T.C. Ziraat Bankası Kadınhanı şubesinde hazır bulunmaları gerekiyor.

Konya, Kadınhanı’nda yer alan projeden daire satın alanlar konutlarını teslim almak üzere Optim & Peta Adi Ortaklığı Ankara Bala projesi şantiyesinde hazır bulunmaları gerekiyor. Projedeki 32 adet dairenin teslimi 17 Şubatta, 31 dairenin teslimi 18 Şubat tarihinde yapılacaktır. 32 dairenin teslimi 19 Şubat tarihinde, 16 dairenin teslimi 20 Şubat tarihinde yapılacaktır. Zamanında gelmeyenlerin teslimleri ise 20 ve 21 Şubat tarihlerinde yapılacaktır.

Konut teslim alırken gerekli olan belgeler

1) Kimlik belgesi, (Nüfus Cüzdanı)
2) Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’nin konut alıcısında bulunan nüshası
3) Konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi
4) KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura

Toplu konut projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.