Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Karapınar Çetmi Toki kura sonuçları

Konya Karapınar Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından Konya İli, Karapınar İlçesi, Çetmi Mahallesi’nde hayata geçirilen Konya Karapınar Çetmi Toki Konutları projesinde kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Konya Karapınar Çetmi Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Konya İli, Karapınar İlçesi, Çetmi Mahallesi’nde inşa edilen Konya Karapınar Çetmi Toki Konutları projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekildi. Kura çekilişi 10 Ekim 2020 Cumartesi günü yapıldı. Hayata geçirilen proje 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. 

Kura çekilişi canlı yayınlandı

Konya Karapınar Çetmi Toki Evleri projesinde kura çekilişi 10 Ekim 2020 tarihinde Cumartesi günü gerçekleştirildi. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi 10 Ekim 2020 tarihinde Cumartesi günü gerçekleştiriliyor.

Konya Karapınar Çetmi Toki kura sonuçları

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kentsel dönüşüm kapsamında ayrıca Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen Konya Karapınar Pınarbaşı Toki Konutları projesinde de kura çekilişi gerçekleştirildi.

Konya Karapınar Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından hayata geçirilen Konya Karapınar Pınarbaşı Toki kura sonuçları da belli oldu.

Konutların kura çekişi canlı yayını için tıklayınız…

Konya İli, Karapınar İlçesi, Çetmi Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.