Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Karapınar Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında Konya İli, Karapınar İlçesi’nde hayata geçirilen Konya Karapınar Toki Konutları projesinde kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Konya Karapınar Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Konya İli, Karapınar İlçesi’nde inşa edilen Konya Karapınar Toki Evleri projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmeye başlandı. Kura çekilişi 25 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 10:00’da başladı. Hayata geçirilen projede yer alan dört farklı adadaki 3+1 tip daireler için yapıldı.  Projede yer alan 3+1 tip daireler 118.84 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Birinci adada yer alan 118.84 metrekare 3+1 tip dairelere 3 adet başvuru yapıldı. İkinci adada yer alan 118.84 metrekare 3+1 tip dairelere 5 adet başvuru yapıldı. Üçüncü adada yer alan 80 adet 118.84 metrekare 3+1 tip dairelere 1 adet başvuru yapıldı. Dördüncü adada yer alan 15 adet 118.84 metrekare 3+1 tip dairelere ise 1 adet başvuru yapıldı.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Konya Karapınar Toki Konutları projesinde kura çekilişi 06 Kasım 2020 Cuma günü saat 11:00’da başladı. Proje Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Kura çekilişi Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Konya Karapınar Toki kura sonuçları

Konya Karapınar 603 konut Ada 1, 3+1 konut kurası isim listesi

Mustafa Sezer

Musa Ceyhan

Muammer Sezer

Konya Karapınar Ada 2, 3+1 konut kurası isim listesi

Ali İhsan Karagöz

Kamile Sezer

Fikret Yarımoğlu

Mehmet Karagöz

Arife Sarnıç

Konya Karapınar Ada 3, 3+1 konut kurası isim listesi

Hediye Güner C-8 Blok 3. kat 15 nolu daire

Konya Karapınar Ada 4, 3+1 konut kurası isim listesi

Adem Köksal D-2 Blok 1. kat 5 nolu daire

Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Konya İli, Karapınar İlçesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.