Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Meram Beybes Toki kura sonuçları belli oldu

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya İli, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi’nde 100 bin Sosyal Konut projesi kapsamında hayata geçirilen Konya Meram Beybes Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi gerçekleştirildi. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Konya Meram Beybes Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi Toki’nin sitesinde yayınlanacaktır. Ayrıca kura sonuçları web sitemizde yer alacaktır.

Proje özellikleri neler? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Konya İli, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi’nde hayata geçirilen Konya Meram Beybes Mahallesi 657 Adet Konut Projesi hak sahibi belirleme kuraları bugün çekildi. Kura çekilişi 07 Haziran 2021 tarihinde Pazartesi günü saat 11:00’de başladı. Hayata geçirilen toplu konut projesindeki  2+1, ayrıca 3+1 tip konutların kura çekilişi gerçekleştirilecektir.

Konya Meram Beybes Toki kura sonuçları

Toplam 657 adet konutun yer aldığı projedeki toplam 657 adet dairenin kura çekilişi gerçekleştiriliyor. Toplu konut projesinde dairelerin dışında ayrıca 2 adet ticaret merkezi ve 2 adet cami yer almaktadır. Projede kura çekilişi yapılan dairelerin 461 tanesi 2+1 ve tip dairelerden meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin 472 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Projede yer alan 2+1 tip dairelere toplam 417 adet başvuru yapılmıştır. 3+1 tipindeki konutlara ise toplam  181 adet başvuru yapılmıştır.

Toplu konut projesinde yer alan 2+1 dairelere ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Daha sonra kalan tutar ise 240 ay vadelendirilmektedir. Veya yüzde 10 peşinat, 180 ay vade yapılmaktadır. 3+1 tip dairelerde ise ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Daha sonra kalan tutar ise 240 ay vadelendirilmektedir. Veya yüzde 10 peşinat, 180 ay vade imkanı da bulunmaktadır.

Kura çekilişi nerede yayınlanmaktadır

Konya Meram Beybes Toki Konutları projesinde kura çekilişi 07 Haziran 2021 tarihinde Pazartesi günü saat 11:00’de başlamıştır. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılmaktadır. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır.

Konya Meram Beybes Toki kura sonuçları

Kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. İsim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Konya İli, Meram İlçesi, Beybes Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.