Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Selçuklu Ardıçlı Toki kura sonuçları belli oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya İli, Selçuklu İlçesi, Ardıçlı Mahallesi’nde hayata geçirilen Konya Selçuklu Ardıçlı Toki Konutları projesinde kura çekiliş işlemleri tamamlanmıştır. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişinin ardından Konya Selçuklu Ardıçlı Toki kura sonuçları listesi Toki’nin web sitesinden yayınlanacaktır. Kura listesine ulaşmak için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kura sonuçlarına yayınlandığında listeler ayrıca web sitemizde yer alacaktır.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ve Konya İli, Selçuklu İlçesi, Ardıçlı Mahallesi’nde yer alan Konya Selçuklu Ardıçlı Toki Evleri projesinde hak sahibi belirleme kuraları çekilişi yapılmıştır. Kura çekilişine konu olan toplam 1.787 adet konutun sahipleri böylece belli olmuştur.

Konya Selçuklu Ardıçlı Toki Konutları projesinde iki farklı daire seçeneğine yer almaktadır. Bu daire tiplerinden bir tanesi 2+1, diğeri ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Toplu konut projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 85.86 metrekare, net ise 66.50 metrekaredir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 105.86 metrekare, net ise 86.40 metrekaredir.

Konya Selçuklu Ardıçlı Toki Evleri projesinden daire sahibi olmak için ilk önce yüze 10 peşinat ödenmesi gerekiyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra kalan yüzde 90’lık tutar için 180 veya 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olma imkanı bulunmaktadır.

Kura çekilişi canlı yayın ile gerçekleşti

Konya Selçuklu Ardıçlı Toki Konutları projesinde kura çekilişi 05 Ağustos 2021 tarihinde noter huzurunda yapılmıştır. Toplam 1.787 adet daireden meydana gelen projedeki konutların kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılmıştır. Kura çekilişi 05 Ağustos 2021 tarihinde Perşembe günü Saat 10:00’da başlamıştır.

05 Ağustos 2021 Toki kura sonuçları belli oldu

Toplamda 1.787 adet dairenin bulunduğu toplu konut projesinde kura çekilişi gerçekleştirilmiştir. Kura isim listesi ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde akşam saatlerine doğru yayınlanacaktır. Kura isim listelerine Toki’nin web sitesi dışında ayrıca web sitemizden de yer alacaktır. Kura çekilişi sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

2+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

3+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Konya İli, Selçuklu İlçesi, Ardıçlı Mahallesi’nde inşa edilen Konya Selçuklu Ardıçlı Toki Konutları projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version