Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya İli, Yalıhüyük İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi gerçekleştirildi. İhale kapsamında Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait sosyal alanlar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer almaktadır.

Hayata geçirilecek olan millet bahçesi projesinin ihalesi  13 Ekim 2020 tarihinde Salı günü Saat: 11:00’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) – Toplantı Salonu yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) adresinde yapılacak. İhale konusu yapım işinin adı Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir.

Projede neler yer alıyor?

762,44 metrekare toplam inşaat alanına sahip proje konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecek. Proje içerisinde millet kıraathanesi, yürüyüş parkuru, 542 metrekare çocuk oyun alanı, büfe, giyinme soyunma odaları yer alacak. Projede ayrıca su deposu, bin 395 metrekare çok amaçlı etkinlik alanı gibi alanlar yer alacak. 23 bin 946,76 metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde millet bahçesi genel altyapı işleri ve rekreasyon alanları yapımı işi gerçekleştirilecek. Proje içerisinde yeşil alanlar, meyve bahçeleri, yöreye özgü ürünler ve tema bahçeleri de yer alacak.

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilen Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi 13 Ekim 2020 tarihinde Salı günü Saat: 11:00’da gerçekleştirilecek. Projeye sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması gerekiyor. Projenin 300 takvim günü içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Aksaray Kalanlar Millet Bahçesi ihalesi

Ayrıca Aksaray Kalanlar Millet Bahçesi ihalesi de 13 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Proje 41 bin 974 metrekarelik bir alanda hayata geçirilecek. Proje içerisinde açık otopark, kameriye, fitness alanı, 550 metrekarelik millet kıraathanesi, dinlenme alanları, okuma salonları yer alacak.

Tel: 0312 565 20 00