Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Yunak Toki kura sonuçları

Yunak Belediye Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya İli, Yunak İlçesi’nde Yatay Şehirleşmeyle 50 Bin Yeni sosyal Konut Projesi kapsamında hayata geçirilen Konya Yunak Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi gerçekleştirildi. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Konya Yunak Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Konya İli, Yonak İlçesi’nde hayata geçirilen Konya Yunak 94 Konut projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmeye başlandı. Kura çekilişi 07 Ocak 2021 Perşembe günü saat 11:00’de başladı. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Konya Yunak Toki kura sonuçları

Toplam 94 adet daireden meydana gelen projedeki  adet dairenin kura çekilişi gerçekleştirildi. Konya İli, Yunak İlçesi’nde hayata geçirilen projede kura çekilişi yapılacak olan dairelerin 30 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Çekilişi yapılan dairelerin 64 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 75.75 metrekare, net ise 59.40 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 3+1 tip daireler ise brüt 109.87 metrekare, net ise 89.30 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 30 adet 2+1 tip konutlara toplam 31 adet başvuru yapıldı. 2+1 tip konutların kura sonuçlarına aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz. Projede yer alan 64 adet 3+1 tip konutlara toplam 62 adet başvuru yapıldı. 3+1 tip konutların kura sonuçlarına aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Konya Yunak Toki Konutları projesinde kura çekilişi 07 Ocak 2021 Perşembe günü saat 11:00’de başladı. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi için tıklayınız.

Konya Yunak Toki kura sonuçları

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Konya İli, Yunak İlçesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Exit mobile version