Kategoriler
Kampanyalar

Koordinat Çayyolu indirim kampanyasına katılıyor

Koordinat Çayyolu, Başkent Ankara’da sizleri bekliyor. YP İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen konutlar üzerinde yakın zamanda kampanya başlatıldı.

Koordinat Çayyolu proje özellikleri

Ümitköy konumuyla dikkat çeken projede birbirinden çeşitli daire seçeneklerine hazır olun. 1+1 , 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri alıcısının tercihine sunuldu. Blokların A, B, C şeklinde kendi aralarında ayrıldığı ve içlerinde bahçeli, teraslı özel daireler barındırdığı bilinmektedir. 16 katlı üç dikey blok üzerinden hayata geçen ve 8 katlı yatak bloklar üzerinden tamamlanan Koordinat Çayyolu; toplamda 427 daireyi bünyesinde barındırıyor. Daire boyutları içerisinde 58 metrekareden 250 metrekareye varan seçenekler haneye göre değişim göstermektedir.

Sosyal donatılar içinde kişileri kapalı yüzme havuzu, kapalı basketbol sahası, fitness cardio salonu, yoga-pilates ve spinning gibi aktivite alanları karşılıyor.  Aynı zamanda günün yorgunluğunuzu üzerinizden atmak için sauna kullanabilir; komşularınız ve diğer sevdikleriniz ile özel kafelerde buluşabilirsiniz.

Doğa dostu hedefi taşıyan konut projesi içerisinde çocuk oyun alanları, süs havuzlarıyla bezeli yeşil peyzaj alanları oluşturulmuştur. Güvenli ortamın sunulması adına imkânların arttırıldığı site içerisinde aynı zamanda sosyalleşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Bina iç özellikleri arasında su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni, paratoner ve asansör sistemi bulunmaktadır. Böylece güvenin ve konforun üst düzeylere çıkarıldığı net bir şekilde görülüyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Koordinat Çayyolu, elit kesim konumu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 2015 girişimli konut projesi, 2017 yılı itibariyle yüksek satış oranlarına kısa sürede ulaştı. Dubleks dairelerden, bahçe katı ve teras katı daire seçenekleri alıcısına/yatırımcısına sunuluyor. 1+1 daire fiyatlarının 636 bin TL üzerinden başladığı satış bedeli, 3+1 üzerinde 1.100.000 TL’yi bulmaktadır. 30 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan ve geniş sosyal donatılarla hayat bulan Koordinat Çayyolu’nda satışlar devam ediyor.

Projenin güncel fiyat listesi için tıklayınız…

1 Haziran Pazartesi itibariyle yeni konut kredilerinin aktif edildiği haberiyle birlikte, Emlak Konut GYO güvencesi altındaki projeler kampanyaya dahil oldu. Bunların arasına giren bir diğer isim ise Ümitköy konumuyla geleceğe yatırım aracı olarak ortaya çıkan Koordinat Çayyolu projesi oluyor. Taksitlerin 3. yılda ödendiği ve satış bedelinin yüzde 10 indirime girdiği projeden ev sahibi olmak için gecikmeyin.

Detaylı bilgi için: 0312 236 0 236