Kategoriler
Proje Haberleri

Koordinat Çayyolu nerede

İsminden de anlaşılacağı gibi Ankara ilinin Çayyolu ilçesinde Koordinat Çayyolu projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje YP İnşaat & Emlak Konut GYO güvencesi ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmiş durumda.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor. Söz konusu olan proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Koordinat Çayyolu projesi zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Proje on altı katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar konforlu yaşam alanlarına sahip. Söz konusu proje bünyesinde 427 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Koordinat Çayyolu projesindeki konutlar 1+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri de on farklı plandan oluşuyor. Projede yer alan konutlar 76,14 metrekare ile 434 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olacak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutlar daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Koordinat Çayyolu projesinde yer alan konutların fiyatları 768 bin TL ile 3 milyon 474 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Konumu itibariyle de ilgi gören Koordinat Çayyolu projesi Mutlukent Mahallesi 1942. Cadde No:35 Ümitköy’de inşa edildi.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.