Kategoriler
Proje Haberleri

Kopuz Life Tekirdağ satışları başladı

Kopuz Life Tekirdağ projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kopuz Beton İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 4 blok ve 64 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 4 blok ve 64 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 ile 110 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 90 ile 95 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra binada asansör yer almaktadır. Binanın dış cephesi ısı yalıtımlıdır. Ayrıca bu konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Akrilik kapak MDF mobilyalar mevcuttur. Çift açılım PVC pencere yapılmaktadır. Ayrıca laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Kopuz Life Tekirdağ konumu ve fiyatları hakkında

Kopuz Life Tekirdağ projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda brüt 105 ile 110 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Konut projesi Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Ortacami Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projenin konumu çarşıya 10 dakika, çevre yoluna ise 2 dakikalık mesafededir. Ayrıca yeni otogara 5 dakika ve şehir hastanesine 15 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 524 40 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…