Kategoriler
Proje Haberleri

Korankaya Yeşilyurt Akevler satılık daire seçenekleri nelerdir?

Korankaya Yeşilyurt Akevler projesi, Korankaya Şirketler Grubu’nun koordine etmiş olduğu bir projedir. Bu projenin inşaat çalışmaları hala devam etmektedir. Konut seçenekleri ise şunlardır:

  • 4 adet 1 + 1 odalı daire,
  • 10 adet 2 + 1 odalı daire,
  • 8 adet 3 + 1 odalı daire
  • 2 adet 4 + 1 odalı daire

Ayrıca projenin herhangi bir ticari ünite bölmesi mevcut değildir. Her talebe uygun olarak farklı sayılardaki odaları ile satışa çıkan daireler için söz konusu şirketler grubu büyük bir finansman ayırmıştır. Dolayısıyla her bir daire maksimum konfor sunacaktır.

Detaylar arasında şehrin gürültüsünü engelleyen çift camlı, ses geçirmez pencereler ve ısı yalıtımlı dış cephe mantolaması dikkat çekmektedir. Ayrıca tüm daireler internet altyapısı sağlanmış olarak sahiplerine teslim edilecektir. Kaliteli mutfak ürünleri, laminant ve parke zeminler, lake kaplı iç kapılar ve çelik dış kapı ise diğer detaylar arasında bulunmaktadır.

Bu daireler nerede yükselmektedir?

İzmir – Akevler civarında satılık evler çok fazla sayıdadır. Korankaya’nın inşa etmekte olduğu bu konutlar da söz konusu seçeneklerden bir tanesidir. 2021 yılının Nisan ayı itibariyle yaklaşık olarak 14 aylık bir inşa süresi kalan daireler, Karabağlar ilçesindeki Vatan Mahallesi’ndedir. Projenin konumlandırılmış olduğu sokak ise 9195 / 2. Sokak’tır. Münevver Teyze Parkı, Semra Gülcemal Parkı, Mimoza Parkı ve TRT Cüneyt Uğur Mumcu Parkı gibi pek çok yeşil alan konutların çevresindedir. Ayrıca Karabağlar 17 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne ve Şehit Erkan Özcan Anadolu Lisesi’ne yürüyerek ulaşmak mümkündür. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi de 10 dakikalık mesafededir. Dolayısıyla konutlar, İzmir Vatan Mahallesi satılık daire seçenekleri arasında en avantajlı olanlardan bir tanesidir.

Korankaya Yeşilyurt Akevler satılık daire fiyatları ne kadardır?

Korankaya Yeşilyurt Akevler projesinin satılık daire fiyatları henüz kesinleşmemiştir. Fakat 2 + 1 odalı, brüt 98 metrekarelik dairelerin 520 bin TL olacağı beklenmektedir. Ayrıca projenin son durumuna dair bilgi almak isteyenler 0552 348 04 18 numarasını aramalıdır.

Exit mobile version