Kategoriler
Proje Haberleri

Kordelya Park Evleri nerede yükseliyor?

İzmir’in en gözde yerleşim yerlerinden Kemalpaşa ilçesinde, Pozan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Kordelya Park Evleri konut projesi, toplam 15 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Toplam 18 adet villadan meydana gelen konut projesindeki tüm yapılar tek katlı. Tüm konutların 3+1 tipte olduğu projedeki villaların büyüklükleri ise 189 metrekare.

Yüzde 80’i satılmış durumdaki konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Kordelya Park Evleri projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki villaların fiyatları, 1 milyon 150 bin TL ila 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki konut projesinde, firma bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olabilmek mümkün. Konut projesinde ayrıca banka kredisi kullanabilme seçeneği de mevcut. Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir özellikte olması nedeniyle de alıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Kordelya Park Evleri konut projesinde; açık yüzme havuzu, hobi bahçesi, çocuk oyun alanları, fitness salonu, açık otopark ve kameralı güvenlik gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Site içi geniş peyzaj alanı bulunan proje, yeşil alanlarının genişliğiyle de dikkati çekiyor.

Isıtma sistemi olarak kombinin tercih edildiği konut projesinde, jeneratör de mevcut durumda. Projede ayrıca şömine de mevcut durumda. 15 dönümlük genişçe bir alana sahip olan konut projesinde, su deposu da yer alıyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Kordelya Park Evleri konut projesi, Yukarıkızılca Merkez Mah. Yukarıkızılca Kemalpaşa Cad., 35740 Kemalpaşa/İzmir adresinde yer alıyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken konut projesi, konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesindeki tüm villalar, müstakil bir yapıda tasarlandı.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 374 5454- 0553 361 5194 numaralı telefonu arayarak ulaşmak mümkün durumda bulunuyor.