Kategoriler
Proje Haberleri

Kordon İstanbul açık hava cadde mağazaları satışta

Ege Yapı firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Kağıthane İlçesi, Seyrantepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi içerisinde açık hava cadde mağazaları satışa sunuldu. Projede yer alan ticari üniteler hemen tapu, hemen teslim fırsatı ile satışa sunuluyor.

Yüksek kazanç potansiyeline sahip dükkanlar

Yüksek kazanç potansiyeline sahip günlük olarak yaklaşık 18 bin araç trafiğine sahip bölgede yer alan cadde dükkanları içerisinde prestijli markalar da yer alıyor. Hemen teslim fırsatı ile satışa sunulan cadde mağazaları 500 bin metrekare ofis alanına sahip, 75 bin beyaz yakalının çalıştığı yoğun iş hayatının olduğu bölgede yer alıyor. Ticari üniteler ayrıca yaklaşık 3 bin konut projesinin, Türk Telekom Stadyumu’nun yanı başında yer almaktadır. Bu bölgeye yakın 15 üniversite ve bu üniversitede yaklaşık 150 bin örenci bulunuyor. Hem öğrenciye hemde çalışan kesime hitap eden Kordon İstanbul Cadde Mağazaları yakınında ayrıca açık ve kapalı otopark alanları da yer alıyor.

Proje içerisinde hangi ticari alanlar yer alıyor?

Kordon İstanbul açık hava cadde mağazaların bulunduğu ticari ünite içerisinde süpermarket, kafe restoran, güzellik salonu, kozmetik market, kitap ve kırtasiye, bebek ürünleri mağazası, gurme şarküteri ve kasap, veteriner yer alıyor. Ticari bölüm içerisinde ayrıca kuaför, eczane, kuyumcu, ev tekstili ve dekorasyon, moda ve giyim, gurme fırı ve pastane gibi bir çok ticari üniteler de yer alıyor.

Firma bünyesinde 60 ay vade fırsatı

Proje içerisinde yer alan hemen teslim açık hava cadde mağazalarından birine sahip olmak isteyenler Ege Yapı firması bünyesinde 60 ay vade ile ödeme yaparak bir mağaza sahibi olabiliyorlar.

Kordon İstanbul’da satışlar devam ediyor

Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesinde daire satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Proje içerisinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1 ve 4+1 tipi daireler, bahçeli veya teraslı daireler yer alıyor. Projedeki daire büyüklükleri ise brüt 41.18 metrekare ile 225.99 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 72’si peyzaj ve rekreasyon alanına ayrılan proje içerisinde aktivite odaları, gazebolar, alışveriş caddesi, geniş peyzaj alanları, çocuk macera parkı, lounge alanı, gölet ve kabanalar, kapalı yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede ayrıca seyir alanları, aromatik bahçe, zen bahçesi, kapalı yoga alanları, açık hava sineması, Kordon Life Club, toplantı odaları gibi bir çok aktivite alanları da yer alıyor.

Cendere Deresi’ne cepheli bir konumda yer alan proje Türk Telekom Stadyumu’na 5 dakika, Maslak’a 5 dakika, Levent’e 9 dakika, Mecidiyeköy’e 10 dakika mesafede yer alıyor. Proje Seyrantepe Mahallesi, Cendere Caddesi No : 41 Kağıthane / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Kordon İstanbul projesi içerisinde yer alan açık hava cadde mağazaları ile ilgili uzman ticari danışmanlardan bilgi almak için 444 5 343 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version