Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kordon İstanbul’da yüzde 15 indirim

İstanbul iline bağlı bulunan Kağıthane ilçesinde Kordon İstanbul projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ege Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 27 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Kordon İstanbul projesi bünyesinde 559 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Kordon İstanbul projesinde bulunan konutlar altı farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yanı sıra 3,5+1 tipte daireler de barındırıyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 41 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kordon İstanbul projesinde yer alan satılık konutların fiyatları 499 bin TL’den başlıyor.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar için avantajlı ödeme planları mevcut. Söz konusu olan projedeki konutlar için yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan konut ücretini yüzde 0,99 faiz oranı ile 120 ay vade ile ödeme imkanı sunuluyor. Üstelik projeden daire satın aldığınızda ise ilk 18 ay ödeme alınmıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Merkez Mahallesi’nde inşa ediliyor. Kordon İstanbul projesi Cendere Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen konut projesinin 2020 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 5343