Kategoriler
Proje Haberleri

Korkmaz Evleri Muratpaşa ilçesinde satışa çıktı

Antalya Muratpaşa satılık daire seçenekleri arasına yenileri eklendi. Selim İnşaat tarafından inşa edilen Korkmaz Evleri Muratpaşa ilçesinde satışa çıkmıştır. Projenin 1 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireleri mevcuttur. Bu dairelerin hepsinde MDF cinsi 1. sınıf oda kapıları, vestiyer ve mutfak dolapları vardır. Granit mutfak tezgahı, seramik banyo ve lavabo zeminleri, laminant oda zeminleri ve duşakabin oldukça kalitelidir. Dekoratif ışıklandırmalara da sahip olan daire seçeneklerinin hepsi betonarme karkas sistemi ile inşa edilmiştir. Projenin bazı daire seçenekleri ise şu boyutlara sahip olmaktadır:

1 + 1 Odalı daireler (Tek banyolu): Brüt 60 metrekare – Net 55 metrekare

3 + 1 Odalı daireler (Çift banyolu): Brüt 160 metrekare – Net 145 metrekare

Isı yalıtımlı çatı malzemeleri ile ses yalıtımlı duvar malzemelerinin kullanıldığı bu projedeki tüm konutlar; aynı zamanda ses yalıtımlı pencerelere de sahiptir.

Projenin teslim tarihi ne zamandır?

Selim İnşaat firması, lüks özelliklere sahip olan bu daireleri Haziran 2021 tarihinden itibaren teslim etmeye başlayacaktır. Satışa çıkan 1 + 1 odalı daireler genel olarak yatırım için uygun görünmektedir. Diğer 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireler ise daha yüksek konfora sahip olmalarından dolayı ikamete uygundur.

Proje konumu nasıldır?

Korkmaz Evleri Antalya ilinin Muratpaşa’sındaki, aynı adı taşıyan Murat Paşa Mahallesi üzerindedir. 563. Sokak’ta gerçekleşen konut projesi, Antalya’nın merkezine oldukça yakın bir konuma sahiptir. Şarampollüler Parkı, 80. Yıl Cumhuriyet Parkı, Kasım Gülek Parkı, Cumhuriyet İlkokulu ve Şarampol Aile Sağlığı Merkezi sadece 5 – 10 dakikalık mesafededir. Ayrıca pek çok market şubesi ve Mark Antalya AVM de yürüyerek ulaşılabilecek yerler arasındadır.

Korkmaz Evleri Muratpaşa satılık daire fiyatları ne kadardır?

Selim İnşaat’ın bu projesinde geniş fiyat aralıkları mevcuttur. Satışa çıkan daireler arasından 1 + 1 odalılar 350 bin TL değerindedir. Ayrıca 3 + 1 odalı daireler ise 690 bin TL değere sahiptir. Korkmaz Evleri Muratpaşa projesinde daire detaylı bilgi almak için arayınız: 0533 366 61 40