Kategoriler
Proje Haberleri

Korkmazkaya Çeşme konutları tapu masrafsız olarak satışta!

Korkmazkaya Çeşme projesi İstanbul Anadolu Yakası, Pendik İlçesi, Çamçeşme Mahallesi’nde yer alan bir projedir. 2 + 1 ya da 3 + 1 daire satın almak isteyenler, bu konutlar hakkında kesinlikle bilgi sahibi olmalıdır. Çünkü proje alanı, ulaşım imkanlarının oldukça gelişmiş olduğu işlek bir bölgededir. Divan Taksi durağı ile birlikte pek çok İETT otobüs durağı da site alanına yakındır. Pek çok eğitim kurumuna da yakın olan bu daireler, 7 / 24 güvenlik tarafından korunur. Dış ortamda zaman geçirmek isteyen site sakinleri için kamelyalar ve yürüyüş parkurları da site alanına dahil olmaktadır.Çocukların rahatça oyun oynayabileceği oyun parkı, ideal ölçülerde olan basketbol sahası ve kapalı otopark hizmeti de önemlidir. Ayrıca donanımlı fitness salonu ise spora dair talepleri karşılayabilecektir.

Çelik kapılara, yalıtımlı ısıcam pencerelere ve jeneratör olanağına sahip olan dairelerin hepsi ebeveyn banyosuna sahip değildir. Örneğin 3 + 1 dairelerde ebeveyn banyosu bulunurken, 2 + 1 dairelerde bu olanak yoktur. Kullanışlı balkonlara da sahip olan bu dairelerin ısıtılması ise kombi sistemiyle gerçekleşmektedir. Ayrıca toplamda 10 katlı olan binalardaki bu dairelerin büyüklükleri şöyle sıralanır:

  • 2 + 1 Odalı dairelerin büyüklükleri: Brüt 104 m2, net 78 m2
  • 3 + 1 Odalı dairelerin büyüklükleri: Brüt 118 m2, net 90 m2

Korkmazkaya Çeşme projesi nerededir?

Korkmazkaya Çeşme projesi, Pendik’in Çamçeşme Mahallesi’nde yer almaktadır. Onur Sokak üzerinde yer alan bu daireler, Pendik Nurhan Aksoy Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi ile Alparslan Anadolu Lisesi’ne oldukça yakındır. Siteye en yakın olan marketler Hakmar ve BİM, en yakın alışveriş merkezi ise Pendorya AVM’dir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satılık daire fiyatları, çeşitli etkenlerden dolayı değişebilmektedir. Korkmazkaya Çeşme satılık daire arayanlar için iyi bir tercih olmakla birlikte, fiyat durumu şöyledir:

  • 2 + 1 Daireler: 545.000 TL – 658.000 TL
  • 3 + 1 Daireler: – TL

Ayrıca 0 (555) 105 60 61 numarasını arayarak bilgi almak mümkündür.

Exit mobile version